Isännöinti Tampere

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Suomen kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Tampereella asuu yli 200 000 henkilöä. Tampereen kaupungin suunnitelmissa on ennustettu tamperelaisten määrän kasvavan 250 000:een vuoteen 2030 mennessä. Nopeasti kasvavalle Tampereelle onkin rakennettu paljon uutta. Retta Isännöinti Tampere palvelee asiakkaitaan asiantuntevalla ja ammattitaitoisella otteella. Isännöinnin vaatimustaso nousee jatkuvasti ja hallitukset käsittelevät yhä laajempia asumiseen ja kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviä kokonaisuuksia. Tampereen isännöintipalveluiden asiakkaana saat pitkän, yli 50 vuoden kokemuksemme isännöinnistä ja erilaisten vaativien hankkeiden läpiviennistä.

Tutustu Tampereen isännöintiosaamisestamme täällä. Asiakastarinassa kerromme tamperelaisen taloyhtiön julkisivuremontista, jossa uniikki talo palautettiin onnistuneesti omalle aikakaudelleen lautaverhouksella. Lue myös paikallinen asiakastarinamme teknisen isännöinnin tärkeydestä ja osaamisemme hyödyntämisessä laajassa remonttihankkeessa.

Monipuoliset isännöintipalvelumme Tampereella

Retta Isännöinti Tampere tarjoaa asiantuntevaa isännöintipalvelua koko Tampereen seudun alueella. Isännöitsijöillämme on laaja asiantuntemus erilaisista tamperelaisista taloyhtiöistä. Räätälöimme palvelukokonaisuutemme aina vastaamaan taloyhtiön tarpeita. Isännöintialan ammattilaisemme toimivat hallituksen ja taloyhtiön osakkaiden tukena sekä taloyhtiön arvon kehittäjinä. Voit tutustua kaikkiin isännöinnin lisäpalveluihimme täällä.

Tampereen isännöitsijämme ovat kokeneita ammattilaisia, ja olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyritys. Retta Isännöinti on myös isännöintiliiton jäsen. Vankan ammattitaidon ansiosta taloyhtiön isännöinti hoituu nopeasti ja turvallisesti. Panostamme myös vahvasti sähköisiin asiointikanaviin, kuten OmaRetta-palveluun, jossa asiakkaillamme on aina isännöintipalvelua saatavilla kellon ympäri. Tampereen isännöintitoimipisteemme sijaitsee keskustan läheisyydessä Klingendahlissa, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5, 33200 Tampere.

Pyhäjärvenkatu >

Voit myös jättää tarjouspyynnön oheisella tarjouspyyntölomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä tarjouspyyntö isännöintipalveluista