Isännöinti Helsinki

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Pääkaupunkimme Helsingin monipuolinen arkkitehtuuri ja erilaiset kaupunginosat tarjoavat vaihtoehtoja elämään ja asumiseen. Helsingin väkiluku jatkaa kasvuaan ja uusia asuntoja ja rakennuksia rakennetaan ripeään tahtiin. Helsingin asuntokanta on painottunut vahvasti kerrostaloihin. Retta Isännöinti Helsinki palvelee asiakkaitaan aina luotettavasti ja asiantuntevasti, mikä on ehdottomasti yksi Helsingin isännöintitoimipisteidemme vahvuuksia. Isännöinnin vaatimustaso nousee jatkuvasti ja asunto-osakeyhtiöiden hallitukset käsittelevät yhä laajempia kiinteistöihin ja asumiseen liittyviä kokonaisuuksia. Helsingin isännöintipalveluiden asiakkaana saat pitkän, yli 50 vuoden kokemuksemme isännöinnistä ja erilaisten vaativien remonttien läpiviennistä.

Tutustu Helsingin isännöintiosaamiseemme täällä. Asiakastarinassamme kerromme helsinkiläisen taloyhtiön hissien uudistusprojektista. Taloyhtiöön saatiin uusien esteettömien hissien lisäksi myös paljon uutta varastotilaa.

Kattavat isännöintipalvelumme Helsingissä

Retta Isännöinti Helsinki ja sen toimipisteet tarjoavat asiantuntevaa isännöintipalvelua koko Helsingin seudun alueella. Isännöitsijöillämme on laaja asiantuntemus erilaisista Helsingin taloyhtiöistä. Retta Isännöinti Helsinki ja aluekohtaiset toimistomme tarjoavat hyvää ja laadukasta isännöintipalvelua paikallisesti lähellä asiakasta. Isännöintialan ammattilaisemme toimivat hallituksen ja taloyhtiön osakkaiden tukena sekä taloyhtiön arvon kehittäjinä.

Helsingin isännöitsijämme ovat kokeneita ammattilaisia, ja olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyritys. Retta Isännöinti on myös isännöintiliiton jäsen. Vankan ammattitaidon ansiosta taloyhtiön isännöinti hoituu nopeasti ja turvallisesti. Panostamme myös vahvasti sähköisiin asiointikanaviin, kuten OmaRetta-palveluun, jossa asiakkaillamme on aina isännöintipalvelua saatavilla kellon ympäri. Helsingin isännöintitoimipisteemme sijaitsevat keskeisillä sijainneilla Valimossa ja Kluuvissa.

Valimo >

Vuorikatu >

Valitse sinua lähin Helsingin isännöintitoimistomme ja tutustu monipuolisiin palveluihimme. Voit myös jättää tarjouspyynnön oheisella tarjouspyyntölomakkeella, ja Retta Isännöinti Helsinki on sinuun yhteydessä.

Jätä tarjouspyyntö isännöintipalveluista