Isännöinti Espoo

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Espoo on väkiluvultaan Suomen toiseksi suurin kunta ja kuuluu Helsingin metropolialueeseen. Asuntokanta on Espoossa lievästi kerrostalovaltaista. Espoon luonnonläheisyys metsineen ja järvineen tekevät alueesta viihtyisän ja miellyttävän paikan asua. Retta Isännöinnin luotettava ja asiantunteva isännöintityyli ovat Espoon isännöintitoimipisteidemme vahvuuksia. Isännöinnin vaatimustaso nousee jatkuvasti ja taloyhtiöiden hallitukset käsittelevät yhä laajempia asumiseen ja kiinteistöihin liittyviä kokonaisuuksia. Espoon isännöintipalveluiden asiakkaana saat pitkän, yli 50 vuoden kokemuksemme isännöinnistä ja erilaisten vaativien hankkeiden läpiviennistä.

Kattavat isännöintipalvelumme Espoossa

Retta Isännöinti Espoo tarjoaa asiantuntevaa isännöintipalvelua koko Espoon seudun alueella. Isännöitsijöillämme on laaja asiantuntemus erilaisista espoolaisista taloyhtiöistä ja vaativista korjaus- ja saneeraushankkeista. Räätälöimme palvelukokonaisuutemme aina vastaamaan taloyhtiön tarpeita. Isännöintialan ammattilaisemme toimivat hallituksen ja taloyhtiön osakkaiden tukena sekä taloyhtiön arvon kehittäjinä.  

Espoon isännöitsijämme ovat kokeneita ammattilaisia, ja olemme ISA-auktorisoitu isännöintiyritys.Retta Isännöinti on myös isännöintiliiton jäsen. Vankan ammattitaidon ansiosta taloyhtiön isännöinti hoituu nopeasti ja turvallisesti. Panostamme myös vahvasti sähköisiin asiointikanaviin, kuten OmaRetta-palveluun, jossa asiakkaillamme on aina isännöintipalvelua saatavilla kellon ympäri. Espoon isännöintitoimipisteemme sijaitsevat Leppävaarassa ja Haukilahdessa.

Leppävaara >

Haukilahti >

Valitse sinua lähin Espoon isännöintitoimistomme ja tutustu monipuolisiin palveluihimme. Voit myös jättää tarjouspyynnön oheisella tarjouspyyntölomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä tarjouspyyntö isännöintipalveluista