Vuokravälittäjä kesätöihin Hyvinkäälle

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme nyt asuntovuokraustiimiin Hyvinkään toimistoomme kesätöihin

VUOKRAVÄLITTÄJÄÄ

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa?  

Asuntovuokraustiimissämme vastuullesi kuuluvat mm. asuntojen vuokrausneuvottelut, asuntoesittelyt ja asukasvalintojen tekeminen sekä asiakaspalvelu eri kanavissa. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä oman vuokraustiimisi lisäksi esimerkiksi isännöitsijöidemme ja asiakkuuspäälliköidemme kanssa.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja on kestoltaan toukokuusta elokuulle.

Oletko etsimämme osaaja?

Voit olla kokenut asuntovuokrauksen ammattilainen tai sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja toimimisesta asiakasrajapinnassa. Arvostamme kuitenkin eniten reipasta, asiakaslähtöistä asennetta sekä halua tehdä töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Vuokra-asuntomarkkinoiden ja Hyvinkään seudun aluetuntemus ovat tehtävässä eduksi.

Olet yhteistyökykyinen sekä palveluhenkinen ja sinulle on luontevaa toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Työssä menestyminen vaatii lisäksi vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa sekä paineensietokykyä. Käytät luontevasti nykyaikaisia työvälineitä kuten MS Office-ohjelmia sekä useampia kiinteistötietojärjestelmiä. LKV- tai LVV-tutkinto katsotaan eduksi, ajokortti sekä oma auto ovat tehtävässä välttämättömiä.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme ja koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Tarjoamme mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, jossa yhdistyvät osittainen etätyöskentely ja työskentely viihtyisässä toimistossamme. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Haluaisitko viettää kesän kansamme? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 31.3.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Simo Sompajoki puhelimitse 010 228 3182 tai sähköpostitse simo.sompajoki@retta.fi.

 

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, selkeät arvot , hyvä tiedonkulku sekä tehokas päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja osaamista jaetaan aktiivisesti (henkilöstökysely 9/2022).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.