Vuokrausassistentti Hyvinkää / Hämeenlinna

Retta Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä. Tarjoamme alan positiivisinta ja kokonaisvaltaisinta vuokrauspalvelua sekä yksityisille asuntosijoittajille että suurille kiinteistönomistajille. Retta Asuntovuokrauksessa työskentelee noin 50 asuntovuokraukseen keskittyvää henkilöä kymmenellä kasvukeskuspaikkakunnalla Suomessa. Palveluihimme luottavat suuret valtakunnalliset toimijat kuten asuntorahastot ja työeläkevakuutusyhtiöt sekä näiden lisäksi suuri joukko muitakin ammattimaisia vuokra-asuntoja tarjoavia yrityksiä.

Etsimme asuntovuokraukseen Hyvinkään ja Hämeenlinnan toimistoihimme kesätöihin

VUOKRAUSASSISTENTTIA

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa?  

Asuntovuokraustiimissämme vastuullesi kuuluvat pääasiallisesti vuokrausta tukevat tehtävät kuten vuokra- ja autopaikkasopimusten laatiminen, kiinteistötietojärjestelmien käyttö sekä asiakaspalvelutehtävät eri kanavissa. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä oman vuokraustiimisi lisäksi esimerkiksi isännöitsijöidemme ja asiakkuuspäälliköidemme kanssa. Työskentelet sekä Hyvinkään että Hämeenlinnan toimipisteissä ja työaikasi jakaantuu kahden toimiston kesken.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja työskentelyajankohta on arviolta toukokuulta elokuulle

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä iloinen ja reipas palveluasenne. Tärkein ominaisuutesi on innostuneisuus ja halu tehdä työtä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi hyvässä tiimissä. Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen sekä palveluhenkinen, ja sinulle on luontevaa toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Käytät luontevasti nykyaikaisia työvälineitä, kuten MS Office 365-ohjelmia ja useampia kiinteistötietojärjestelmiä.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme ja koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Tarjoamme mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, jossa yhdistyvät osittainen etätyöskentely ja työskentely viihtyisässä toimistossamme. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Haluaisitko viettää kesän kansamme? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 31.3.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Simo Sompajoki puhelimitse 010 228 3182 tai sähköpostitse simo.sompajoki@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, selkeät arvot , hyvä tiedonkulku sekä tehokas päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja osaamista jaetaan aktiivisesti (henkilöstökysely 9/2022).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.