Tekninen isännöitsijä

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Tekninen isännöitsijä Helsinkiin

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Oletko mestari pitkän tähtäimen korjaustoiminnassa? Pystytkö laskemaan korjausbudjetin yhtä nopeasti kuin puhelimesi latautuu? Oletko valmis tarttumaan huoneistoremonttien haasteisiin? Voit olla just se tyyppi, jota tarvitsemme!

Etsimme Helsingin toimistoomme

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Retta Managementissa tarjoamme asiakkaillemme asuntojen sekä toimitilojen kiinteistöjohtamis- ja vuokrauspalvelut, talous- ja raportointipalvelut, energiapalvelut, arviointi- ja konsultointipalvelut sekä rakennuttamispalvelut. Asiakkainamme on kaupallisten kiinteistö- ja asuntokohteiden yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä sekä rahastoyhtiöitä, pankkeja sekä monia muita kiinteistösektorin toimijoita.

Tehtävänäsi on työskennellä suurasiakkaamme omistamien vuokra-asuntokohteiden hallinnollisen ja teknisen isännöinnin parissa. Työnkuva on monipuolinen, sisältäen muun muassa kiinteistöjen kunnossapitoon liittyviä tehtäviä, kuten pitkän tähtäimen korjaustoiminnan suunnittelua, korjaushankkeiden ja huoneistoremonttien organisointia sopimuskumppaneiden kanssa, asuntotarkastuksia, kiinteistö- ja asukashallintoa sekä budjetointia ja sen seurantaa. Toimit osana asiantuntijatiimiä tuottaen ratkaisuja, joilla sijoittaja-asiakkaamme sekä heidän asukkaansa saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus esim. rakennusmestari tai ITS-TEK. Jos koet omaavasi rautaista työkokemusta alalta mutta koulus uupuu niin ei huolta, jatka vain lukemista. Arvostamme erityisesti osaamista asuinkiinteistöjen ja asuntojen palveluissa sekä rakennusalan tarjouspyyntöjen, työselitysten ja sopimusten rakenteiden tuntemista. Olemme iloisia, jos sinulta löytyy kokemusta isännöinnistä mutta tarvittaessa myös koulutamme ja valmennamme ammatin saloihin. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Kiinteistöala digitalisoituu vauhdilla, joten hyvät tietotekniset taidot ovat tarpeen.

Vaikka meillä on huipputiimi, niin työskentelyotteesi on itsenäinen ja oma-aloitteinen. Tartut asioihin hanakasti ja saat asioita aikaiseksi. Eteesi tulee varmasti monenlaisia tilanteita ratkaistavaksi, joten hyvät ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Inspiroidut etsimään asiakasta tukevia ratkaisuja ja ylittämään asiakkaan odotukset. Määrätietoinen ote ja kyky hallinnoida useita samanaikaisia tehtäviä mahdollistavat huippusuorituksen. Osaamisesi kartuttua sinulla on mahdollisuus kehittyä kasvavassa organisaatiossa. 

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Sinulla on oma kannustava esihenkilö ja mahtava tiimi, ja lisäksi voit luottaa koko organisaatiomme ammattitaitoiseen tukeen. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, saat aina apua ja tukea osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Päivittäiseen työhösi saat tarvitsemasi tuen ja hyödylliset työkalut sekä yhteiset toimintatavat. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme ja koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 9.12.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tehtävästä antaa Anssi Tikkanen puhelimitse 040 143 4450 tai sähköpostitse anssi.tikkanen@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksina koetaan yrityksen oikeansuuntainen kehitys, mielenkiintoinen työ, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu, tarkoituksenmukaiset toimitilat sekä strategian ja tulevaisuuden näkymien aktiivinen viestintä. (henkilöstökysely 10/2023).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.