Projektityöntekijöitä Helsinkiin

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Projektityöntekijöitä

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme Suomessa noin 700 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Toimintaamme ohjaavat asiakastyytyväisyys ja kiinteistöjen arvon kehittäminen. Retta Isännöinti on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme Helsingissä käynnistyvään projektiimme määräaikaisia

PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ

Projektityöntekijänä osallistut projektiin, jossa isännöimiemme taloyhtiöiden osakeluettelotiedot siirretään Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Työssäsi käsittelet kiinteistö- ja asiakastietoja tarkastamalla ja siirtämällä taloyhtiöiden osakeluettelotietoja Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Tehtävässäsi pääset seuraamaan läheltä Retta Isännöinnin toimintaa.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä ja tehtävän luonteen vuoksi edellyttää työskentelyä pääosin toimistollamme. Tehtävä on määräaikainen kesätyö alkaen touko-kesäkuussa ja jatkuen elo-syyskuulle, mutta mahdollista voi olla myös jatkaa työskentelyä syksyllä osa-aikaisena esimerkiksi opintojen ohella.

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Olet etsimämme henkilö, jos olet vielä korkeakouluopintojesi alussa tai valmistumassa oleva korkeakouluopiskelija, joka haluaa päästä tutustumaan kiinteistöalaan projektin kautta. Työotteesi on tarkka ja huolellinen sekä kykenet itsenäiseen rutiinityöhön. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Loistavana tiimipelaajana olet joustava ja ymmärrät jokaisen kollegan merkityksen hyvälle työilmapiirille.

Menestyäksesi työtehtävässä, odotamme sinulta sujuvaa MS Officen ohjelmien käyttöä ja uusien tehtävien ja työkalujen nopeaa omaksumista. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset montaa ohjelmaa sujuvasti samanaikaisesti. Tampuuri -järjestelmän aiempi tuntemus katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä. Työ on välillä hektistä, joten omaathan taidot toimia myös paineen alla ja tiukoissa aikatauluissa.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme ja koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Tarjoamme mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, jossa yhdistyvät osittainen etätyöskentely ja työskentely viihtyisässä toimistossamme. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Haluaisitko viettää kesän kansamme? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 31.3.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi. 

Lisätietoja tehtävästä saat Linda Koivunen p. 044 501 2991 tai sähköpostitse linda.koivunen@retta.fi

 

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, selkeät arvot , hyvä tiedonkulku sekä tehokas päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja osaamista jaetaan aktiivisesti (henkilöstökysely 9/2022).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.