Projektityöntekijä hankintatiimiin

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Projektityöntekijä hankintatiimiin

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Group on asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme keskellä yrityskulttuurimme muutosta ja haluamme sinut mukaan! Muutoksemme fokuksessa on henkilöstö- ja asiakaskokemuksemme kehittäminen.

Haemme nyt liiketoiminnan kehitysprojektiin kolmea henkilöä syöttämään dataa Excel-muotoon. Työ sopii esim. opiskelijalle, joka on henkilönä innokas ja työskentelytyyliltään tarkka. Osaaminen tai ymmärrys remonteista on eduksi, sillä sinun on perehdytyksen jälkeen osattava kirjata remontit oikein remonttikohtaisesti rakenteelliseen muotoon Exceliin. 

Työtä voit tehdä myös etänä, mutta mielellään näemme sinut myös Valimotien toimistollamme ainakin silloin tällöin. Työ alkaa mielellään elokuun alussa ja kestää syyskuun loppuun, mahdollisesti pitempäänkin. Toivomme, että voit tämän ajan työskennellä täysipäiväisesti. Avoimia paikkoja on kolme. Tule mukaan koko alaa mullistavaan hankkeeseen!

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätäthän hakemuksesi 17.7.2022 mennessä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Lisätietoja työstä voit kysellä Patrikilta osoitteesta patrik.bergring@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.