Project Manager Trainee

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Project Manager Trainee

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme Helsinkiin rakennuttamispalveluihin käynnistyvään trainee -ohjelmaan

PROJECT MANAGER TRAINEETA

Trainee -ohjelmassa pääset kokeneiden ammattilaisten valmentamana kasvamaan kohti projektipäällikön tehtäviä. Työskentelet osana huipputiimiä ja valmennusohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus edetä projektipäälliköksi rakennuttamisyksikköön. Tässä on siis todella hyvä mahdollisuus edetä nopeutetulla aikataululla projektijohdon avaintehtäviin!

Oletko etsimämme osaaja?

Olet etsimämme henkilö, jos olet vastavalmistunut tai valmistumassa oleva rakennusalan korkeakouluopiskelija. Myös osa-aikainen aloitus on mahdollinen, mikäli olet opintojesi loppusuoralla. Omaat jo hieman aikaisempaa kokemusta rakennusalalta esim. työnjohdon, insinöörin tai suunnittelijan tehtävistä. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Kiinteistöala digitalisoituu vauhdilla, joten hyvät tietotekniset taidot ovat tarpeen. Määrätietoinen ote ja halu kehittää oma osaamistasi mahdollistavat huippusuorituksen.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Saat oman mentorin, joka tukee onnistumistasi tehtävässä ja tarjoaa mahdollisuuden syventää osaamistasi kiinteistötoimialasta ja asiakkuudenhoidosta. Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Visionamme on olla Pohjoismaiden johtava kiinteistöalan edelläkävijä ja tehtävässä sinulla on mahdollisuus osallistua tämän vision toteutumiseen ja Pohjoismaisen yhteistyön kehittämiseen. 

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 3.4.2023 mennessä. Ethän unohda perustella miksi juuri sinä olisit hyvä lisäys tiimiimme. 

Lisätietoja tehtävästä saat rakennuttamispaveluiden johtaja Jussi Mäkelältä p. +358 50 593 7585, tai sähköpostitse jussi.makela@retta.fi

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, selkeät arvot , hyvä tiedonkulku sekä tehokas päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja osaamista jaetaan aktiivisesti (henkilöstökysely 9/2022).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.