Palvelupäällikkö ICT infrapalvelut

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Palvelupäällikkö ICT infrapalvelut

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Group on asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme keskellä yrityskulttuurimme muutosta ja haluamme sinut mukaan! Muutoksemme fokuksessa on henkilöstö- ja asiakaskokemuksemme kehittäminen.

Etsimme nyt konsernimme Infrastructure & technology -tiimiin vahvistukseksi

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Haetko uusia tuulia urallesi? Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa?  

Tehtävämme Infrastructure & technology -tiimissä on vastata koko Retta-konsernin ICT-infrastruktuuri- ja loppukäyttäjäpalveluiden päivittäisestä onnistumisesta. Tiimissämme on nyt vapaana vakituinen palvelupäällikön tehtävä.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä ja raportoit ICT Managerille.

Tehtäväkenttäsi

Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi jatkuvista palveluista ja niiden tietoturvasta. Tunnistat, suunnittelet ja aikataulutat tarvittavat järjestelmäkehitystä vaativat tehtävät yhteistyössä liiketoiminnan ja IT-toimittajien kanssa. Ohjaat lisäksi oman vastuualueesi toimittajayhteistyötä. Kehitystyötä ja projekteja tehdään tiiviisti yhdessä liiketoimintojen, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Palvelupäällikön tehtävässä pääset siis konkreettisesti seuraamaan ja ohjaamaan palvelukumppanien toimintaa ja päivittäistä tekemistä. Vastaat, että palvelut tuotetaan sopimuksen mukaisesti ja mahdolliset vastuualueesi poikkeustilanteet hoidetaan kuten on sovittu. Tehtävässäsi et ole yksin, vaan neljän mukavan kollegan apu on lähellä. Tuemme ja sparraamme päivittäin toisiamme ja nauru on herkässä. Ongelmatilanteissa käärimme hihat ja hoidamme asiat kuntoon.

Oletko etsimämme osaaja?

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan reipasta, aktiivista ja palveluhenkistä otetta. Et pelkää ottaa asioista selvää ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä ja ICT-palveluiden ohjaaminen on sinulle tuttua jo useamman vuoden ajalta. Toki tarvitset myös oikeaa asennetta, oma-aloitteisuutta sekä sopivan koulutustaustan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Kokemusta IT palveluiden hallinnasta ja tuottamisesta 
  • Ymmärrystä tietoliikenne- ja pilvipalveluista, tietoturvasta ja integraatioista 
  • Kokemusta toimittajanhallinnasta monitoimittajaympäristössä 
  • Laajojen kokonaisuuksien ja niiden välisten riippuvuuksien hahmottamista 
  • Projektityöskentely on sinulle tuttua 

Mahdollinen toimialaosaaminen esim. kiinteistö-, rakennus- tai talouspalveluiden alueilta katsotaan eduksesi.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme ja koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 31.3.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT Manager Ilkka Kemppainen puhelimitse 040 766 0011 21.3.2023 klo 10-11 ja 29.3.2023 klo 9-10 tai sähköpostitse ilkka.kemppainen@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, selkeät arvot , hyvä tiedonkulku sekä tehokas päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja osaamista jaetaan aktiivisesti (henkilöstökysely 9/2022).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.