Osa-aikainen asiakaspalveluneuvoja kesätöihin Helsinkiin

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme asiakaspalvelukeskukseemme Helsinkiin osa-aikaista

ASIAKASPALVELUNEUVOJAA

Asiakaspalveluneuvojamme hoitavat taloyhtiöiden asukkaiden asumiseen liittyviä asioita. Tehtävässäsi vastaat siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksen mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöi­sen palvelun. Työssä vastaan asiakasyhtiöiden asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Tehtävässä pääset itsenäisesti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja tarvittaessa ohjaat nämä sujuvasti eteenpäin. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työotetta ja olet tärkeässä roolissa asiakaspalvelun onnistumisen osalta. Tehtävän palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaan ja vaatimusluokka on 38.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö, jossa työskennellään osa-aikaisesti maksimissaan 3 vuoroa viikossa. Työskentelyjakso sijoittuu toukokuusta elokuulle.

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Uusilta tiimin jäseniltä odotamme erinomaista ja luontevaa otetta asiakaspalveluun. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakaskokemuksen onnistumisen ja toivommekin itsenäistä ongelmanratkaisijaa, joka pystyy toteuttamaan vaativimpienkin asiakkaiden toiveet ja ylittämään odotukset.

Menestyäksesi työtehtävässä, odotamme sinulta sujuvaa MS Officen ohjelmien käyttöä ja uusien tehtävien ja työkalujen nopeaa omaksumista. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset montaa ohjelmaa sujuvasti samanaikaisesti. Aikaisempi kokemus contact center- tai puhelintyöstä sekä kiinteistöalalta katsotaan tehtävässä eduksesi. Työ on välillä hektistä, joten omaathan taidot toimia myös paineen alla ja tiukoissa aikatauluissa.

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme odotukset täyttyvät, ja tämän vuoksi odotamme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. kaupalliselta alalta. Loistavana tiimipelaajana olet joustava ja ymmärrät jokaisen kollegan merkityksen hyvälle työilmapiirille. 

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Taustatukea päivittäiselle työllesi antavat lisäksi yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme ja koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Tarjoamme mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, jossa yhdistyvät osittainen etätyöskentely ja työskentely viihtyisässä toimistossamme. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Haluaisitko viettää kesän kansamme? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 31.3.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi.

Lisätietoja tehtävästä saat Riikka Koskimäeltä p. 040 183 7827 tai sähköpostitse riikka.koskimaki@retta.fi.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, selkeät arvot , hyvä tiedonkulku sekä tehokas päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja osaamista jaetaan aktiivisesti (henkilöstökysely 9/2022).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.