Markkinointipäällikkö

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Toimistoisännöitsijä

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Hei markkinointiguru, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja nauru herkässä. Voit olla just se tyyppi, jota tarvitsemme!

Etsimme Helsingin markkinointitiimiimme 

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat Retta Managementin ja Retta Asuntovuokrauksen markkinoinnista kokonaisvaltaisesti – aina vuosisuunnittelusta yksittäisten markkinointitekojen toteuttamiseen. Tässä työssä yhdistyvät B2B- ja B2C-markkinointi, mikä tekee tehtävästä hyvin monipuolisen. Vastaat mm. markkinoinnin budjetoinnista, tuloksellisuuden mittaamisesta ja raportoinnista sekä sisällöntuotannosta niin yksin kuin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pääset suunnittelemaan vuokra-asuntojen vuokrausta edistäviä markkinointitoimenpiteitä, kuten kampanjoita ja tapahtumia sekä toteuttamaan näitä yhteistyössä asiakkuuspäälliköiden ja asiakkaiden kanssa. Vastaat B2B-asiakasviestinnästä sekä tuet B2B-myynnissä ja tarjousprosesseissa. Kuulut markkinointi- ja viestintätiimiin, mutta tehtävässäsi toimit osana Retta Managementin johtoryhmää. Tehtävä on määräaikainen arviolta vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus.

Oletko etsimämme osaaja?

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulta löytyy osaamista strategiseen suunnitteluun sekä kykyä ja ideoita tämän konkreettiseen toteuttamiseen. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Kiinteistöala digitalisoituu vauhdilla, joten hyvät tietotekniset taidot ovat tarpeen. Markkinoinnin ammattilaisena hallitset some-mainonnan, hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan sekä verkkoanalytiikan ja WordPressin salat. Olemme iloisia, jos hallitset myös Adobe Analyticsin, mutta tämä ei ole välttämätöntä. 

Vaikka meillä on huipputiimi, niin työskentelyotteesi on itsenäinen ja oma-aloitteinen. Tehtävässä työskentelet myös suurasiakkaidemme kanssa, joten verkostoitumis- ja viestintätaitosi ovat vahvat. Tartut asioihin hanakasti ja saat asioita aikaiseksi. Eteesi tulee varmasti monenlaisia tilanteita ratkaistavaksi, joten hyvät ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Inspiroidut etsimään asiakasta tukevia ratkaisuja ja ylittämään asiakkaan odotukset. Määrätietoinen ote ja kyky hallinnoida useita samanaikaisia tehtäviä mahdollistavat huippusuorituksen.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Sinulla on oma kannustava esihenkilö ja mahtava tiimi, ja lisäksi voit luottaa koko organisaatiomme ammattitaitoiseen tukeen. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, saat aina apua ja tukea osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Päivittäiseen työhösi saat tarvitsemasi tuen ja hyödylliset työkalut sekä yhteiset toimintatavat. Tarjoamme myös koulutusta tarpeesi mukaan monipuolisissa koulutuksissamme ja koko henkilöstöllämme on rajaton käyttöoikeus Eduhousen verkkokoulutuksiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan! Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme.  Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 4.12.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan hakijan löydyttyä, joten olethan nopea!

Lisätietoja voit kysellä brändi- ja viestintäjohtaja Thomas Pimenoffilta puh. 040 554 1117. Varmimmin hänet tavoittaa pe 17.11. 14-16, ma 20.11. 15-16, ti 21.11. 9-10 ja 15-16 sekä pe 24.11. 15-16. Myös nykyinen markkinointipäällikkö Katja Laurén vastaa mielellään kysymyksiin. Katjan tavoittaa arkisin klo 15-17 numerosta 040 533 7522.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksina koetaan yrityksen oikeansuuntainen kehitys, mielenkiintoinen työ, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu, tarkoituksenmukaiset toimitilat sekä strategian ja tulevaisuuden näkymien aktiivinen viestintä. (henkilöstökysely 10/2023).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.