Kiinteistöpäällikkö

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Kiinteistöpäällikkö

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Olisitko uusi työkaverimme? Etsimme nyt

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

työskentelemään osaksi merkittävän asiakkaamme asiakkuustiimiä. 

Tavoitteenasi on kiinteistön omistajien ja käyttäjien korkea asiakastyytyväisyys liittyen tiloihin, olosuhteisiin, palveluihin sekä ylläpitokustannusten hallintaan. Tehtävät eivät sisällä kiinteistöyhtiön hallintoon liittyvien asioiden hoitamista.

Tehtäväkokonaisuuteesi kuuluvat mm.:

  • vastuu nimettyjen kiinteistöjen ylläpidon kokonaisvaltaisesta johtamisesta
  • pts-korjausten budjetointi ja koordinointi
  • ylläpitokustannusten budjetointi
  • vika- ja pienkorjausten koordinointi
  • huolto-, siivous- yms. palveluiden mitoitus ja laadunvalvonta
  • omistaja- ja käyttäjäyhteistyö, palvelupyynnöt, selvitykset, vikailmoitukset
  • energiakulutusten seuranta ja toimenpiteiden koordinointi
  • tilojen vuokraukseen ja markkinointiin liittyvien toimenpiteiden tukeminen
  • raportointi kiinteistöjen omistajalle
  • palveluntoimittaja- ja sidosryhmäyhteistyö

Miksi Retta?

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kiinteistöjen ylläpidon johtamisen parissa, mahdollisuuden tehdä työsi laadukkaasti hyvin resursoiduissa asiakkuuksissa sekä taustaorganisaatiomme tuen. Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa ja tarjoamme myös mahdollisuuden jatkokoulutukseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla  lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Olisitko sinä etsimämme kollega?

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutustausta sekä monipuolinen, vähintään muutaman vuoden kokemus kiinteistöalan vastaavanlaisesta tehtävästä. Lisäksi sinulla on kokemusta pts-korjaustoiminnan koordinoimisesta ja kiinteistöalan ohjelmistojen käytöstä (GM, Fim-X.). Sinulta löytyy järjestelmällisyyttä myös kiireessä sekä paineensieto- ja ratkaisukykyä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Olet tiimityökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työssä menestyminen vaatii lisäksi Office-ohjelmien sujuvaa käyttötaitoa.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 12.10.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Heiskanen, tavoitat Jyrkin numerosta 050 3900 327 tai jyrki.heiskanen@retta.fi. 

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.