Kiinteistönvälittäjä / Asuntomyyjä Itä-Helsinki

Huoneistokeskus on enemmän kuin kiinteistönvälitystä!

Tiesitkö, että Huoneistokeskus on osa Rettaa ja teemme tiivistä yhteistyötä Retta Isännöinnin ja Retta Managementin kanssa? Me keskitymme Rettalla asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen palveluun asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa, ja tämä näkyy erilaisina mahdollisuuksina laajentaa omaa rooliasi kiinteistönvälityksen ammattilaisena. Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta.

Meitä on jo iso joukko pääkaupunkiseudulla, mutta aina joukkoomme muutama hyvä välittäjä mahtuu! Siksi haemmekin Huoneistokeskus Itä-Helsingin toimipisteeseemme aktiivista ja idearikasta tekijää.

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ (LKV) tai ASUNTOMYYJÄÄ

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta kiinteistönvälitysalalta, olet työtä pelkäämätön ja aidosti innostunut asiakastyöstä. Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä sekä hyödyntää niitä sujuvasti työssäsi. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on positiivinen asenteesi.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Työssäsi sinua tukevat oman tiimisi lisäksi kattavat assistentti-, myynti- ja lakipalvelumme. Oman viihtymisesi meillä takaavat kannustava tulospalkkaus, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Eikä urasi jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, tarvittaessa LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi kaikkiin eri vaiheisiin.

Nyt on loistava mahdollisuus lähteä mukaan rakentamaan yhtä Rettaa ja olla osana Huoneistokeskuksen suurempaa tarinaa. Tule menestymään kanssamme! Soita meille ja kerromme lisää.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Soile Auvinen, p. 050 383 8069, soile auvinen@huoneistokeskus.fi ja aluejohtaja Miika Muroma, p. 0500 258 258, miika.muroma@huoneistokeskus.fi.