Junior analyytikko

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Junior analyytikko

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Retta Managementin Arviointi- ja konsultointitiimissä autamme asiakkaitamme kiinteistöihin liittyvissä päätöksentekotilanteissa tuottamalla laajuudeltaan erilaisia kiinteistöjen arvonmäärityksiä ja selvityksiä. Arviointi- ja konsultointipalveluidemme asiakkaina on laaja joukko tunnettuja kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia, pankkeja ja yrityksiä, käyttäjäomistajia, julkisyhteisöjä sekä konsultteja.   

Haemme nyt kiinteistöjen arviointi- ja konsultointitiimiimme 

JUNIOR ANALYYTIKKOA

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat kiinteistöarviointeihin ja markkinainformaation keräämiseen liittyvät tukitehtävät. Pääset osallistumaan monipuolisiin asiakascaseihin ja kasvattamaan osaamistasi kiinteistömarkkinasta sekä eri tyyppisten kohteiden arvioinneissa ja hankkeiden konsultoinnissa. 

Työskentelet mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa ja olet avoin, ripeä sekä aikaansaava. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan tiimissä sekä mielellään ammentaa muiden osaamista itsensä kehittämiseksi. Osa tehtävistä on rutiineja, mutta osa tehtävistä taas edellyttää uusien asioiden omaksumista ja kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Voit tehdä työtä kokoaikaisena tai osa-aikaisena esim. opintojen ohessa.

Tällaisia ominaisuuksia arvostamme:

Sinulla on kykyä ja halua sekä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työhön että tiimityöskentelyyn.  Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä Ms Office taitoja (erityisesti excel ja PowerPoint) ja  ratkaisukeskeistä otetta sekä englannin kielen taitoa. Olet mahdollisesti KTM- tai DI-tutkintoa suorittava opiskelija tai jo valmistunut ja haluat lähteä rakentamaan uraasi kiinteistöalalla.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden lähteä rakentamaan uraasi kiinteistöalalla Suomen suurimmassa kiinteistöjohtamispalveluja tuottavassa yhtiössä. Pääset tekemään kiinnostavia toimeksiantoja eri tyyppisistä kohteista ja hankkeista ja kaupan päälle tulevat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme myös jatkossa koulutusta tarpeesi mukaan. Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. 

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10.2022. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja antaa Anna Lehtonen p. 040 520 7933 ke 21.9. klo 14-16, to 22.9. klo 14-16 ja ma 26.9. klo 14-16.

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.