Energia-asiantuntija / ympäristövastuullisuusasiantuntija

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Energia-asiantuntija / ympäristövastuullisuusasiantuntija

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Haluatko olla luomassa kiinteistösektorille ympäristövastuullisempaa tulevaisuutta? Onko asiakaslähtöisyys sinulle ensiarvoisen tärkeää? Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista!

Etsimme nyt konsernimme Energiapalveluihimme vahvistukseksi

ENERGIA-ASIANTUNTIJAA / YMPÄRISTÖVASTUULLISUUSASIANTUNTIJAA

Tule mukaan kehittymään ja kehittämään oman ammattitaitosi lisäksi toimintaamme sekä tuottamaan arvokasta lisäarvoa sekä kollegoillesi että asiakkaillemme!

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä ja raportoit yksikönjohtajalle.

Tehtäväkenttäsi

Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja ympäristövastuullisuuteen liittyvien tehtävien parissa. Tehtävänkuvasi on monipuolinen sisältäen mm. kohteiden sertifiointiprosesseissa tietojen keräämistä ja raportoimista, kohdekatselmuksia sekä energiatehokkuus- ja vastuullisuusraportointia. Tehtäväkenttäsi muotoutuu osittain myös oman osaamisesi mukaan, ja sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi myös matkan varrella. Työ vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa.

Oletko etsimämme osaaja?

Sinulla on vähintään parilta vuodelta käytännön kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja/tai ympäristövastuullisuudesta. Erilaiset kiinteistöt ovat sinulle tuttuja, tunnistat niiden energiansäästöpotentiaalin ja energiansäästölaskelmat ovat halussasi. Jotta perustukset olisivat kunnossa, hallitset talotekniset järjestelmät sekä prosessit ja ennen kaikkea olet valmis oppimaan joka päivä jotain uutta. Kokemuksen lisäksi odotamme sinulta insinööri (AMK) tai DI-tutkintoa, opintosi ovat sisältäneet energia-, LVI-, kiinteistö-, sähkö-, automaatio- tai ympäristötekniikan opintoja.

Odotamme sinulta:

  • itsenäistä otetta työhön – Sinulla on mahdollisuus suunnitella työsi parhaalla mahdollisella tavalla, kunhan asiat tulevat hyvin ja ajallaan tehdyiksi.
  • proaktiivisuutta – jotta pysymme mukana kehityksessä, meidän tulee tunnistaa tulevaisuuden kehityssuuntia. Pidäthän siis tuntosarvet esillä ja uskallat tuoda rohkeasti esille uusia ideoita?
  • kokonaisuuksien hallintaa – tehtävän kannalta on olennaista pystyä näkemään, miten yksittäiset asiat vaikuttavat kokonaisuuteen.
  • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa – työskentelemme niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden kanssa.
  • asiakaslähtöisyyttä – varmistathan omalla toiminnallasi sen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen?

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa! Saat olla mukana luomassa kiinteistösektorille ympäristövastuullisempaa tulevaisuutta. Oman yksikkösi ohella tukenasi toimii koko organisaatiomme ammatillinen asiantuntemus. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä niin kiinteistöpäälliköiden kuin muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Otamme yhdessä tiiminä vastuun prosessien sujuvuudesta. Tarjoamme mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, jossa yhdistyvät osittainen etätyöskentely ja työskentely viihtyisässä toimistossamme. Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Lue lisää meistä työpaikkana täällä: Töihin Rettalle – Retta

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 5.2.2023 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Ari Taiponen puhelimitse 050 410 9917 tai sähköpostitse ari.taiponen@retta.fi. Tavoitat hänet parhaiten perjantaisin klo 12-16 välisenä aikana.

 

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.