Asumisoikeusmyyjä

Kiinnostavatko kiinteistöalan monipuoliset tehtävät pohjoismaiden suurimmassa kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityspalveluita tarjoavassa konsernissa? Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut valtakunnallinen toimija. Palveluitamme ovat muun muassa toimitilojen ja asuntojen kiinteistönjohtamispalvelut, asuntovuokraus, taloushallintopalvelut, energiatehokkuus- ja ympäristövastuupalvelut sekä arviointipalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. Retta Management on osa Retta Group -konsernia.

Etsimme nyt uuteen perustettavaan tiimiin Helsingin toimistoomme

ASUMISOIKEUSASUNTOMYYJIÄ

Olisitko uusi työkaverimme? Uudessa tiimissä sinulla tulee olemaan useampia ammattitaitoisia kollegoja, asuntomyyjiä ja isännöitsijöitä. Vastuullesi kuuluu asuntojen myyntiprosessin kokonaisvaltainen hallinta alusta loppuun sisältäen mm. asuntohakijoiden asiakaspalvelua, asuntotarjousten tekeminen, asuntoesittelyt ja niiden organisointi, asukasvalinnat, sopimusneuvottelut ja asumisoikeussopimusten laatiminen. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi lisäksi esimerkiksi asiakkuuspäälliköidemme kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan osana asiantuntevaa tiimiä. Pääset kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti kiinteistöalan ammattilaisten kanssa Pohjoismaiden johtavassa kiinteistöalan yrityksessä. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka ja joustavat työajat. 

Näillä eväillä onnistut tehtävässä:

Voit olla kokenut kiinteistöalan ammattilainen tai sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja toimimisesta asiakasrajapinnassa. Asumisoikeusasumisen- ja järjestelmän tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Arvostamme kuitenkin eniten reipasta, asiakaslähtöistä asennetta sekä halua tehdä töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Myös vuokra-asumisen, vuokra-asuntomarkkinoiden ja pääkaupunkiseudun aluetuntemus ovat tehtävässä eduksi.

Olet yhteistyökykyinen sekä palveluhenkinen ja sinulle on luontevaa toimia nopeatempoisessa työympäristössä. Työssä menestyminen vaatii lisäksi vahvaa organisointikykyä ja ajanhallintaa sekä paineensietokykyä. Käytät luontevasti nykyaikaisia työvälineitä kuten MS Office-ohjelmia sekä useampia kiinteistötietojärjestelmiä. LKV- tai LVV-tutkinto katsotaan eduksi, ajokortti sekä oma auto ovat tehtävässä välttämättömiä.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää viimeistään 9.10.2022. Työtehtävien aloitus loppuvuoden aikana / vuodenvaihteeseen mennessä sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Pekka Räsänen, pekka.rasanen@retta.fi ja 040 820 1407

Asumisoikeusjärjestelmä

Voit tutustua asumisoikeusasumiseen Suomen Asumisoikeusyhteisöt ry:n sivuilla osoitteessa www.asumisoikeus.fi

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksiamme ovat mielenkiintoiset työtehtävät, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä päätöksenteko. Lisäksi henkilöstömme kokee, että strategiaa ja tulevaisuuden näkymiä viestitään meillä hyvin ja esihenkilömme luottavat tiimiläisiinsä (henkilöstökysely 9/2021).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.