Vuokra-asunnot Vantaa

Toimistorakennuksen julkisivu (täytekuva)

Vantaa on pääkaupunkialueen sisämaan kaupunki, jonka naapureissa sijaitsee etelässä Helsinki, lännessä Espoo, luoteessa Nurmijärvi, pohjoisessa Tuusula ja Kerava sekä idässä Sipoo.

Vantaa tarjoaa runsaasti vuokra-asuntoja ja asumisvaihtoehtoja. Retta Asuntovuokrauksen valikoimasta löytyy vuokra-asuntoja Vantaan eri alueilta. Vantaalla ei ole yhtä selkeää keskustaa, vaan kaupunki koostuu esikaupunkimaisista alueista. Vantaalla on kattavat bussi- ja junaliikenneyhteydet. Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkevan kehäradan ansiosta osa Vantaan asuntoalueista on saanut entistä monipuolisempia julkisen liikenteen kulkuyhteyksiä.

Hyvien kulkuyhteyksien vuoksi Vantaalle on keskittynyt runsaasti yritystoimintaa ja teollisuutta, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia. Vantaa tarjoaa ammatillisia opiskelumahdollisuuksia opisto- ja korkeakoulutasolla. Lisäksi Vantaalla asuessa suurin osa pääkaupunkiseudun opiskelupaikoista on lyhyen kulkuyhteyden päässä.

Vantaan kulttuurillinen anti tarjoilee musiikkitapahtumia, konsertteja ja seminaareja. Suosittu Tiedekeskus Heureka on mielenkiintoinen kohde myös kauempaa tuleville. Vantaalta löytyy myös erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kauniita ulkoilumaastoja esimerkiksi Vantaanjoen varrelta.

Jos vuokra-asunnot Vantaan lisäksi kiinnostavat myös lähialueilla, tutustu samalla Espoon ja Helsingin vuokra-asuntovalikoimaan.

Hyödynnä Retta Asuntovuokrauksen välittäjien palvelut

Vantaan vuokra-asunnot löydät helposti sivuiltamme. Voit myös kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme. Välittäjämme asiantuntemus ja ymmärrys Vantaan monipuolisuudesta auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon, joka sopii varmasti tarpeisiisi. Etsi Vantaan vuokra-asunnoista mieleisesi sekä ota yhteyttä. Voit myös tilata sähköisen esitteen PDF-muodossa suoraan sähköpostiisi vuokrakohteiden sivuilta. Palvelu on maksuton.

Vantaan vuokra-asunnot löydät kätevästi sivustoltamme. Etsiessäsi vuokra-asuntoa hyödynnä Rettan sähköiset palvelut ja täytä asuntohakulomake sivuillamme. Näin tietosi ovat jo valmiina välittäjiämme varten.

Vuokra-asunnot Vantaa – Tutustu asuntoihin palvelussamme