Vuokra-asunnot Tampere

Toimistorakennuksen julkisivu (täytekuva)

Etsitkö vuokrakotia Tampereelta? Tutustu Retta Asuntovuokrauksen tarjontaan ja hyödynnä välittäjiemme asiantuntijuus Tampereesta.

Tampere on väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja lähikuntineen Suomen toiseksi suurin kaupunkialue. Koska Tampereen sijainti on keskeinen, ovat Etelä- ja Keski-Suomen kaupungit lyhyiden matkojen päässä ja niihin on nopeat yhteydet. Tampere tunnetaan historiallisesti teollisuuskaupunkina. Historiaa värittää vahvasti teollistuminen ja kaupunkia kutsutaankin usein Suomen ensimmäiseksi teollisuuskaupungiksi. Tampereen tehtaista tunnetuin oli skotlantilaissyntyisen James Finlaysonin perustama puuvillatehdas, joka oli aikoinaan Tampereen alueen merkittävin työllistäjä. Tehdas määritti myös kaupungin infrastruktuuria, koska työläiset asettuivat asumaan tehtaan ympärille.

Monipuolinen Tampere on vesistöineen ja harjualueineen kaunis ja mukava asumisympäristö. Monille veden kehystämä Hatanpään Arboretum on kauneinta Tamperetta. 1970-luvulla rakennettu Arboretum on kasvilajipuisto, jossa on upea ruusutarha sekä harvinaisia ja kotimaisia puita, pensaita, kukkia ja maustekasveja. Vaikka Tampere sijaitseekin Suomen sisämaassa, tunnetaan se silti useista upeista uimarannoistaan. Paikallisten suosikkeja ovat Pyynikin uimaranta Pyhäjärven rannalla, Rauhaniemen uimaranta Näsijärven rannassa ja Kaupinoja, lähellä keskustaa.

Liikkuminen Tampereella on vaivatonta. Kaupunki on helppo ottaa haltuun vaikka kävellen. Jos haluat kuitenkin kulkea neljällä pyörällä, Tampereen paikallisliikenne tarjoaa kattavan reittiverkoston kaupungin sisällä. Uudella ratikalla tai bussilla, eli tamperelaisittain Nyssellä, pääsee liikkumaan kätevästi ja luotettavasti paikasta toiseen, päivittäin. Kaupunkipolkupyörä tai oma polkupyörä, on myös erinomainen tapa liikkua Tampereella.

Opiskele ja asu Tampereella

Suosittu Tampere on virkeä kaupunki, jossa on monipuoliset opiskelu- kuin työskentelymahdollisuudet. Tampere on yliopistokaupunki, joka tarjoaa opiskelumahdollisuuksia useiden eri tiedekuntien aloilta. Yliopiston ohella voi opiskella kattavasti ammattikorkeakoulun ja ammatillisen osaamisen sektoreilla. Liikunta-alan koulutusta Tampereella voi opiskella Varalan urheiluopistossa.

Urheilua ja kulttuuria

Tampere tunnetaan myös urheilukaupunkina. Suuret stadiontason urheilukilpailut ja pelit tarjoavat jännittävää seurattavaa kesäkausina. Tampereesta ei voi puhua mainitsematta upouutta, joulukuussa 2021 avattua Nokia-areenaa. Nokia-areena tarjoaa monipuolisesti kulttuuri- ja urheiluelämyksiä.  Kesällä Tampereella järjestetään stadionkonsertteja, ulkoilmatapahtumia ja musiikkifestivaaleja, mm. Blockfest ja klassikko Tammerfest. Tampere on myös vahva teatterikaupunki, jonka kymmenkunta teatteria tarjoavat laadukasta ohjelmaa ympäri vuoden ja kesäisin Tampereen Teatterikesä -tapahtuman. Urheilun ja kulttuurin lisäksi ei saa unohtaa Suomen toiseksi suurinta huvipuistoa Särkänniemeä sekä 134,5 m korkeaa Näsinneulaa.

Retta Asuntovuokrauksen vuokra-asunnot Tampereelta sisältävät uudiskohteita, keskusta-asuntoja sekä asuntoja rauhallisilta alueilta eri kokoisia kotitalouksia silmällä pitäen.

Hyödynnä Retta Asuntovuokrauksen välittäjien palvelut

Tampereen vuokra-asunnot löydät helposti sivuiltamme. Voit myös kertoa toiveesi ja tarpeesi suoraan välittäjällemme. Tampereen välittäjämme asiantuntemus ja ymmärrys Tampereen moninaisuudesta auttavat sinua löytämään asunnon, joka sopii varmasti tarpeisiisi. Etsi Tampereen vuokra-asunnoista mieleisesi sekä ota yhteyttä. Voit myös tilata sähköisen esitteen PDF-muodossa suoraan sähköpostiisi vuokrakohteiden sivuilta. Palvelu on maksuton.

Etsiessäsi vuokra-asuntoa Tampereelta voit nopeuttaa prosessia täyttämällä  asuntohakulomakkeen sivuillamme jo ennakkoon. Näin tietosi ovat jo valmiina välittäjiämme varten.

Vuokra-asunnot Tampere – Tutustu asuntoihin palvelussamme