Retta laajentaa kansainvälistä liiketoimintaansa ostamalla ruotsalaisen kiinteistöjohtamispalveluyritys Hestian

Nainen katsoo ikkunasta ulos ja hymyilee kauniissa toimistossa retta.fi

Retta -konserni on ostanut ruotsalaisen kiinteistöjohtamispalveluyritys Hestian. Yrityskauppa on osa Retan kasvustrategiaa ja yritysostolla Retta vahvistaa kansainvälistä liiketoimintaansa kiinteistöjohtamispalveluissa ja laajenee myös muihin Pohjoismaihin.  

Vuonna 2007 perustettu Hestia toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa tarjoten kiinteistöomaisuuden hallintaan ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistösijoittajille, käyttäjäomistajille ja kiinteistöjen vuokralaisille. Yrityksen toiminnassa korostuvat vahva asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelu ja asiakaskokemuksen merkitys. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 170 asiantuntijaa yhteensä noin 30 paikkakunnalla. 

”Retalla on vahvat liiketoiminnan kasvutavoitteet ja Hestian osto tukee erinomaisesti tavoitettamme laajentaa kiinteistöjohtamisen liiketoimintaamme Pohjoismaissa. Vuosi 2016 oli konsernissamme voimakkaan kasvun vuosi, ja olen varma, että kilpailukykymme kiinteistöjohtamisalan asiantuntijapalveluiden tuottajana vahvistuu entisestään tämän yrityskaupan myötä”, Retan toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo. 

”Laajentuminen Suomen ja Baltian maiden jälkeen muihin Pohjoismaihin ja erityisesti Ruotsiin on selkeä askel vahvistaa Retta –konsernin palveluita muissa Pohjoismaissa, ja olemme tyytyväisiä, että saimme hyvämaineisen ja laadukkaista palveluistaan tunnetun Hestian osaksi Retaa”, Bergendahl jatkaa.  

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Hestia yhdistää voimansa Retta –konsernin kanssa. Kaupan myötä meillä on pääsy uusille markkinoille, ja samalla jatkamme joustavana ja asiakaslähtöisenä kumppanina nykyisille asiakkaillemme. Jatkossa olemme entistä vahvempi kumppani asiakkaille, jotka toimivat Pohjoismaissa ja Baltiassa, Hestian toimitusjohtaja Gunnar Isaksson sanoo. 

Hestia tulee jatkamaan toimintaansa täysin ennallaan Retta –konsernin Ruotsin-tytäryhtiönä, ja Hestian kaikille asiakkaille palvelut jatkuvat ja vahvistuvat entisestään tulevaisuudessa. 

Lisätietoja:
Retta Oy, Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, puh. 040 833 5461
Hestia Fastighetsförvaltning AB, Gunnar Isaksson, toimitusjohtaja, puh. +46 (0)73 357 2626

Hestia 
Vuonna 2007 perustun Hestian toiminnassa korostuvat vahva asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelu ja asiakaskokemuksen merkitys. Hestian palveluksessa työskentelee yli 170 asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla. Haluamme olla läheinen kumppani kaikille kiinteistönomistajille Pohjoismaissa. 
https://www.hestia.se